Banner 980x90

Aicina ziedot labdarības akcijai "Dzīvo vesels"

Ilustratīvs foto/ Foto: jekabpils.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: jekabpils.lv
Jēkabpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar traumatologu – ortopēdu Kasparu Ūdri, Jēkabpils reģionālo slimnīcu un nodibinājumu "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds" aicina ziedot labdarības akcijai "Dzīvo vesels", pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja pašvaldībā.

Par saziedoto summu plānots sniegt bezmaksas konsultācijas un nodrošināt nepieciešamās ķirurģiskās manipulācijas Jēkabpils pilsētā un kaimiņu novados dzīvojošiem pensionāriem, invalīdiem, politiski represētām personām.

Ziedot var:
* zvanot uz ziedojuma tālruni 90006680 (maksa par zvanu 1,42 eiro);
* vai pārskaitot ziedojuma summu uz nodibinājuma "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds" kontu:

Nodibinājums "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds"
Reģistrācijas nr. 40008199604
Konts: AS DNB banka
Konta Nr. LV25RIKO0002013276462
Ziedojuma mērķis: akcija "Dzīvo vesels"

 Jēkabpils pilsētas pašvaldība budžetā ir paredzējusi 5 000 eiro akcijas "Dzīvo vesels" finansiālam atbalstam.

Šī gada augustā, vienas nedēļas laikā plānots veikt līdz 30 operācijām un konsultēt ap 170 pacientu ar pleca, ceļa un gūžas locītavu deģeneratīvām izmaiņām, traumām vai muskuļa cīpslu, saišu plīsumiem.

Šāda veida akcija Jēkabpilī un arī Latvijā notiks pirmo reizi. Tās ietvaros vienkopus pulcēsies ārsti un medicīnas personāls, lai bez maksas strādātu sabiedrības labā.

Labdarības akcijas iniciators ir traumatologs – ortopēds - Kaspars Ūdris, kurš vairākkārt ir iesaistījies šāda veida starptautiskās akcijās Indijā, un vēlas šo pieredzi integrēt arī Latvijā, kā pirmo pilsētu labdarības akcijas norisei izvēloties Jēkabpili. Labdarības akcijā iesaistīsies arī Jēkabpils reģionālā slimnīca, piedāvājot savu infrastruktūru konsultāciju nodrošināšanai un ķirurģisko manipulāciju veikšanai.

Pacienti procedūrām varēs pieteikties no 15.jūnija, savukārt konsultāciju un operāciju veikšana plānota augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)