Banner 980x90

Aknīstē darbu sāk "E.Gulbja laboratorijas" filiāle

Aknīstes veselības un sociālās aprūpes centrā darbu sākusi SIA "E.Gulbja laboratorija" filiāle, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Laboratorija ir lielākā klīniskā laboratorija Latvijā, kurā veic bioķīmiskus, mikrobioloģiskus, ķīmiskus, imunohematoloģiskus, hematoloģiskus, citoloģiskus, imunoloģiskus, biofizikālus, citoģenētiskus no cilvēka vai dzīvnieka iegūtu materiālu izmeklējumus ar mērķi nodrošināt slimību diagnostiku vai veselības novērtēšanu.

SIA "E.Gulbja laboratorija" apkalpo vidēji 5000 pacientu diennaktī. Laboratorijas speciālisti sniedz konsultatīvos pakalpojumus visos laboratorijas izmeklējumu aspektos, kā arī klientiem, ja nepieciešams, palīdz izvēlēties piemērotākos izmeklējumus.

Laboratorija sniedz pakalpojumus primārās un sekundārās medicīniskās palīdzības sniedzējiem, iestādēm, kas nodarbojas ar zinātniskiem biomedicīnas pētījumiem (farmācijas kompānijām), kā arī citiem ieinteresētiem klientiem.

Paraugu ņemšanai tiek izmantotas vienreizējās lietošanas sistēmas, nodrošinot pilnīgu drošību pacientiem, medicīniskajam personālam un izslēdzot kontaminācijas kļūdas analīzēs. Izmeklējumu rezultātus (testēšanas pārskatu) var saņemt vietā, kur nodots materiāls, vai jebkurā citā "E.Gulbja laboratorijas" filiālē visā Latvijā.

Darba laiks Aknīstes laboratorijā - pirmdienās no plkst.10.00 līdz 18.00, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.8.00 līdz 16.00, savukārt piektdienās no plkst.8.00 līdz 13.00.

Ja analīzes tiek nodotas līdz plkst.14.00, tad tās pašas dienas vakarā rezultāti saņemami e-pastā vai kioskā, kurš izvietots Aknīstes veselības un sociālā aprūpes centrā. Pie laboratorijas statīvā atrodas mēģenes, kuras iespējams paņemt, lai atnestu nepieciešamās analīzes. Uzgaidāmajā telpā novietots televizors, kurā redzama informācija par SIA "E.Gulbja laboratorija" un tās pakalpojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)