Banner 980x90

Aknīstes novada domes priekšsēdētājas amatu saglabājusi Dzene

Daugavpils, 16.jūn., LETA. Šodien Aknīstes novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par pašvaldības vadītāju ievēlēta saraksta "Vienotam novadam" līdere, līdzšinējā pašvaldības vadītāja Vija Dzene.

Par Dzenes kandidatūru nobalsoja seši, pret - divi deputāti. Savas balsis par Dzeni atdeva visi trīs sadarbības memorandu parakstījušo sarakstu deputāti, atskaitot vienu, kurš domes sēdē nepiedalījās.

Sadarbības memorands starp sarakstiem "Vienoti novada izaugsmei", "Vienotam novadam" un nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK tika parakstīts 13.jūnijā.

Par Ināru Čamanu, kas bija otrs domes priekšsēdētāja amatam izvirzītais kandidāts, nobalsoja abi Jauniešu apvienības deputāti.

Ar tādu pašu balsu sadalījumu par domes priekšsēdētāja vietnieku tika ievēlēts Jānis Vanags no Vienoti novada izaugsmei. Otra minētajam amatam izvirzītā pretendente bija Aija Kurkliete (Vienoti novadam).

Aknīstes novada pašvaldības vēlēšanās saraksti "Vienoti novada izaugsmei" un "Vienotam novadam" ieguvuši pa trim deputātu mandātiem, saraksts "Vienotam novadam" - divus, bet nacionālo apvienība - vienu mandātu.

"Vienoti novada izaugsmei" pašvaldībā pārstāv Vanags, Guntars Geida un Skaidrīte Pudāne, "Vienotam novadam" - Dzene, Aija Kurkliete un Ilga Cālīte, "Jauniešu apvienību" - Inārs Čāmāns un Santa Curikova, bet nacionālo apvienību - Jānis Gavars.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)