Banner 980x90

Apstiprinātas jauna Jēkabpils domes deputāta Ivanovska pilnvaras

Jelgava, 26.okt., LETA. Par Jēkabpils domes deputātu, aizvietojot aizsaulē aizgājušo Andri Rutko (S), apstiprināts Broņislavs Ivanovskis (S), aģentūra LETA uzzināja domē.

2017.gada pašvaldību vēlēšanās "Saskaņa" ieguvusi divus domes deputāta mandātus. Tagad Rutko vietā stājies Ivanovskis, kurš pašvaldībā iesniedza apliecinājumu par piekrišanu stāties bijušā deputāta vietā. Ivanovskis ir SIA "Hektors" vadītājs, kurš jau strādājis domē.

Kā ziņots, 6.oktobrī 57 gadu vecumā mūžībā devās Jēkabpils domes deputāts Rutko. Domē viņš ieņēma arī priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatu.

Viņa vietā par priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts vienīgais no "Gods kalpot mūsu Latvijai" domē ievēlētais deputāts Aivars Kraps.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)