Banner 980x90

Aptauja: Gandrīz puse iedzīvotāju lasa horoskopus, bet neuztver tos nopietni

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Gandrīz katrs otrais Latvijas iedzīvotājs lasa horoskopus, tomēr vienlaikus atzīst, ka īpaši nopietni tos neuztver, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas rezultāti.

Šogad 49% iedzīvotāju noradīja, ka horoskopus lasa, bet īpaši tos neņem vērā.

35% iedzīvotāju horoskopus nelasa nemaz, savukārt vēl četri procenti patērē tādus medijus, kur netiek publicēti horoskopi.

Tomēr katrs desmitais Latvijas iedzīvotājs tic horoskopos rakstītajam. Šogad fiksētais rādītājs gan ir par diviem procentiem mazāks nekā pērn. Lielākais līdz šim fiksētais to cilvēku īpatsvars, kas tic horoskopiem, bija 2000.gadā, kad šādu ticību pauda 17% iedzīvotāju.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)