Banner 980x90

Ar LMT neierobežoto zvanu un īsziņu plānu "Brīvība Latvijā" vairs nevar sazināties ārzemēs

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA

"Latvijas Mobilā telefona" (LMT) neierobežoto zvanu un īsziņu plāns "Brīvība Latvijā" no 30.aprīļa domāts tikai saziņai Latvijā un zvaniem no Latvijas, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

Tarifu plāns "Brīvība Latvijā" no 30.aprīļa, kad stājās spēkā pārejas periods pilnīgai viesabonēšanas maksas atcelšanai Eiropas Savienībā (ES), iekļauj neierobežotus zvanus, īsziņas un MMS visā Latvijā, 50 megabaitus interneta Latvijā, kā arī vienotu starptautisko zvanu tarifu no Latvijas uz jebkuru valsti pasaulē.

Saziņai ārvalstīs domāts tarifs "Brīvība Latvijā+ (minūtes)" vai "Brīvība Latvijā + (diena)". Abi tarifi maksā tikpat, cik "Brīvība Latvijā", bet papildus iekļauj arī saziņu ārvalstīs par papildu maksu.

Maija sākumā vairāki uzņēmuma klienti sociālajos tīklos pauda sašutumu par to, ka ārzemēs palikuši bez sakariem, jo nav bijuši informēti par šādu pakalpojuma satura maiņu.

LMT pārstāvji apgalvo, ka visi uzņēmuma klienti par gaidāmajām izmaiņām tika informēti rēķinā jau pirms diviem mēnešiem, uzņēmums arī turpina apzvanīt klientus un tos personīgi informēt par jaunajām iespējām ārzemēs.

LMT piedāvā arī tarifu plānu "Brīvība Eiropā (diena)", kas par trīs eiro dienā nodrošina neierobežotus zvanus un īsziņas Latvijā, neierobežotus zvanus uz Latviju un vietējiem tīkliem konkrētajā Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ) valstī, kā arī neierobežotu īsziņu nosūtīšanu no EEZ valsts uz jebkuru pasaules valsti.

Tarifs "Brīvība Eiropā" par 30 eiro mēnesī ļauj lietotājam veikt neierobežotus zvanus un īsziņas Latvijā, neierobežotus zvanus uz Latviju un vietējiem tīkliem konkrētajā Eiropas Ekonomiskās zonas valstī (EEZ), neierobežotu īsziņu nosūtīšanu no EEZ valsts uz jebkuru pasaules valsti, kā arī 100 megabaitus interneta mēnesī lietošanai Latvijā un citās EEZ valstīs.

Kā ziņots, LMT pērn nopelnījis 22,1 miljonu eiro, bet uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā sasniedza 179,2 miljonus eiro. 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 19,6 miljonu eiro lielu peļņu un 144 miljonu eiro apgrozījumu. Uzņēmuma peļņa pirms procentiem, nodokļiem un amortizācijas jeb EBITDA pērn bija 59,4 miljoni eiro.

LMT 49% kapitāldaļu pieder ziemeļvalstu telekomunikāciju koncernam "TeliaSonera", 23% - "Lattelecom", 23% - Latvijas Valsts radio un televīzijas centram, 5% - Latvijas valstij caur Privatizācijas aģentūru. Uzņēmums dibināts 1992.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)