Banner 980x90

Arī otrā Viesītes novada pašvaldības "Pērlīte" izsole nav notikusi

Jelgava, 11.maijs, LETA. Lai gan šodien Viesītes novada pašvaldībā bija plānota atkārtota pašvaldības SIA "Pērlīte" kapitāla daļu izsole, tā nav notikusi, aģentūru LETA informēja novada domes priekšsēdētājs Alfons Žuks ("Viesītes novads - mūsu mājas").

Lai arī neliela interese no iespējamiem pircējiem bijusi, izsolei, tāpat kā pirmajā reizē, neviens reģistrējies nebija.

Žuks skaidroja, ka pašvaldība rīkos vēl vienu izsoli, par 20% samazinot sākumcenu. Lēmumu par izsoles rīkošanu plānots pieņemt maija domes sēdē.

Jau vēstīts, ka Viesītes novada dome lēmusi rīkot atkārtotu "Pērlītes" kapitāldaļu izsoli. Deputāti lēma uzņēmuma izsoles sākumcenu atstāt 65 000 eiro, tāpat kā pirmajā izsolē.

Domē secināts, ka "Pērlītes" darbības veidi neatbilst pašvaldības funkcijām, līdz ar to ieguldīt līdzekļus uzņēmumā neesot lietderīgi.

Kempingu apsaimniekojošā uzņēmuma kapitāldaļu izsolei bija jānotiek pērnā gada decembra beigās, taču tai nepietiecās neviens pretendents. Domes deputāti lēma pārtraukt izsoli un atgriezt uzņēmumu pašvaldības bilancē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)