Banner 980x90

Arī šogad Viesītes novada bērniem dāvinās Ziemassvētku paciņas 3,5 eiro vērtībā

Jelgava, 17.nov., LETA. Tāpat kā pērn, arī šogad Viesītes novada pašvaldība bērniem iegādāsies Ziemassvētku paciņas 3,5 eiro vērtībā, lēmuši novada domes deputāti.

Dāvanas pašvaldība sagādās pirmsskolas izglītības iestādes "Zīlīte" audzēkņiem, Viesītes vidusskolas un Rites pamatskolas 1.-4., 9. un 12.klašu skolēniem, kā arī novadā deklarētajiem vai faktiski dzīvojošajiem bērniem, kuri neapmeklē pirmsskolas izglītības iestādes. Kopumā šim mērķim atvēlēti 1355 eiro.

Iepirkumu komisija Ziemassvētku paciņu iegādei veiks cenu aptauju.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka pagājušajā gadā paciņu iegādei pašvaldība tērēja 1977 eiro, taču dāvanu saņēmēju loks bija plašāks. Vienas paciņas vērtība bija 3,5 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)