Banner 980x90

Arī šonedēļ būs maz nokrišņu

Rīga, 23.janv., LETA. Arī šajā nedēļā Latvijā būs maz nokrišņu, gaisa temperatūra bieži noslīdēs zem nulles, prognozē "Global Forecast System".

Pirmdien un otrdien palaikam nedaudz līs un snigs, nedēļas turpinājumā nokrišņu būs vēl mazāk. Dažkārt apledos ceļi un vietām veidosies migla. Mākoņu daudzums reizēm samazināsies, ļaujot parādīties saulei.

Gaisa temperatūra nedēļas lielāko daļu aizvien svārstīsies ap nulli, vēsāks laiks būs trešdien, kad austrumu novados gaisa temperatūra noslīdēs līdz -7 grādiem, naktī uz ceturtdienu valsts austrumos prognozēts vēl nedaudz lielāks sals.

Iespējams, arī nedēļas nogalē, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra noslīdēs zemāk, tomēr dienas laikā Kurzemē saule gaisu var sasildīt līdz +6 grādiem.

Daudzviet Latvijā jau ir nokusis sniegs, un šonedēļ lēnām turpinās sarukt sniega krājumi pārējā valstī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)