Banner 980x90

Ātrais kredīts ērti un viegli!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jau sen ir pagājis laiks, kad, lai saņemtu nelielu aizdevumu neatliekamiem pirkumiem, ir nepieciešams doties uz banku, sēdēt rindā un kārtot neskaitāmas formalitātes. Tagad Jums vien ir nepieciešama mobilā ierīce, interneta savienojums un ātrais kredīts drīz vien būs Jūsu kontā. Atcerieties, ka ikvienas kredītsaistības ir nopietns lēmums, tāpēc pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtējiet savas iespējas kredīta summu atmaksāt!

Ātro kredītu priekšrocības:
- tie ietaupa Jūsu laiku;
- nav nepieciešams galvotājs;
- nav nepieciešamas izziņas un citas formalitātes;
- kredīts internetā ir ātrāks un ērtāks nekā aizņemšanās bankā!

Lai arī ātro kreditoru piedāvātās summas nav tik lielas, kādas iespējams aizņemties bankās, tomēr aizņemties internetā ir vienkāršāk:
- starp klientu un aizdevēju nav starpnieku;
- kredītvēstures pārbaude prasa vien dažas minūtes;
- nauda pēc pāris minūtēm tiek ieskaitīta klienta kontā, ja klients nav parādnieku reģistrā.

"ViaSMS" – ātrais kredīts divu soļu attālumā!
"ViaSMS" ir uzņēmums, kas darbojas Latvijā kopš 2009. gada. Tas galvenokārt izsniedz kredītus privātpersonām līdz 1500 eiro ar atmaksas termiņu līdz vienam gadam, lai klienti spētu veikt neparedzētus maksājumus vai pirkumus.

"ViaSMS" ātrais kredīts ir tikai divu soļu attālumā:
- reģistrējieties mājaslapā Viasms.lv un pārskaitiet simbolisku summu (0,01 eiro) no sava bankas konta uz "ViaSMS" kontu. Šādi jārīkojas, lai aizdevējam būtu pilnīga pārliecība, uz kuru kontu jāpārskaita aizdevums;
- kad esat piereģistrējies, piesakieties aizdevumam "ViaSMS" mājaslapā, kur izvēlaties kredīta veidu, nepieciešamo kredīta summu un atmaksas termiņu.

Dažu minūšu laikā pēc pieteikuma saņemšanas kredītu izsniegšanas speciālisti Jums sniegs ziņu par lēmumu, nosūtot īsziņu. Ja lēmums būs bijis apstiprinošs, aptuveni 15 minūšu laikā saņemsiet naudu savā kontā. 

"ViaSMS" prasības klientiem, izsniedzot kredītu:
- Latvijas pilsoņa vai pastāvīgā iedzīvotāja statuss;
- vecums no 20 līdz70 gadiem;
- laba kredītvēsture.

Ja Jums jau ir kredīts citā kredītiestādē, Jums joprojām būs pieejami "ViaSMS" aizdevumi. Tomēr "ViaSMS" aicina rūpīgi izvērtēt savu finanšu situāciju un iespēju atmaksāt aizdevumu. Atcerieties, ka ātrie kredīti ir domāti neatliekamu pirkumu vai maksājumu veikšanai!

"ViaSMS" darbinieki būs priecīgi palīdzēt katru dienu no rīta līdz vakaram, tāpēc izvēlieties veidu, kā sazināties:
- zvanot pa tālruni 67212412 vai 27212412;
- rakstot uz e-pastu info@viasms.lv;
- sazinoties caur Skype viasms.lv
- runājot ar konsultantu tiešsaistē, izmantojot čatu uzņēmuma mājaslapā Viasms.lv 

Pirms aizņematies, apdomājiet savas iespējas atmaksāt kredītu līgumā norādītajā laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)