Banner 980x90

Ātrie kredīti parādniekiem – pakalpojums, kas prasa drosmi, pacietību un milzīgu paškontroli

Ir skaidrs, ka negaidītas dzīves situācijas nešķiro, vai cilvēks ir apzinīgs vai vieglprātīgs – tās notiek tad, kad notiek, un tam, kam notiek. Visbiežāk šādas situācijas ir iemesls finansiālas palīdzības meklēšanai, jo, lai atrisinātu notikušo, ir jāsedz izmaksas, kuras ir lielākas par konkrētajā brīdī pieejamo naudu – sauc to, kā gribi – par Mērfija likumu vai vienkārši dzīves nejēdzību. 

Šādām situācijām finanšu sektorā ir ieviests speciāls aizdevumu veids – ilgtermiņa kredīts ar sliktu kredītvēsturi. Tie ir salīdzinoši neliela apjoma aizdevumi (lielākoties līdz 425 eiro) ar īsu atmaksas termiņu (galvenokārt 30 dienas, bet daži aizdevēji piedāvā ātro kredītu atmaksas termiņu līdz 60 dienām), kas paredzēti tieši neparedzēto situāciju atrisināšanai, piemēram:
• pēkšņas veselības problēmas, kas radījušas lielas izmaksas (lauzta vai izmežģīta potīte, smags kritiens, smadzeņu satricinājums, auto avārija u.c.);
• pēkšņi salūzis auto, kas vajadzīgs darbam (pārsists karteris, izsisti stikli vai pat nozagtas riepas u.tml.);
• pirms paredzētā laika piegādāts kāds lielāks pirkums, kura apmaksai tieši šajā mirklī nav naudas, bet būtu bijusi, ja tas tiktu piegādāts paredzētajā laikā (piemēram, otra daļa samaksas par gultas izgatavošanu un piegādi vai automašīnas detaļas u.c.);
• nedaudz pietrūkst naudas līdz algai, lai varētu iegādāties pārtiku un citas izdzīvošanai svarīgas lietas;
• algas izmaksa ir neparedzēti aizkavējusies par vairākām dienām, bet rēķini (piemēram, elektrības, komunālo maksājumu vai kredītmaksājums) negaida un ir jāsamaksā nekavējoties.

Tiesa, ir svarīgi vienmēr paturēt prātā, ka cita kredīta atmaksai ņemt ātro kredītu ir KATEGORISKI AIZLIEGTS, jo šādi var ļoti viegli sapīties kredītu jūgā un kļūt par parādnieku, un ātrie kredīti parādniekiem iegūstami ir salīdzinoši sarežģīti. Ar ko parādnieku kredīti atšķiras no "parastajiem" un kur vienkopus atrast visus aizdevējus, kas piedāvā ātros kredītus cilvēkiem ar sabojātu kredītvēsturi, uzzini raksta turpinājumā!

Parāds ne tikai nav brālis, bet arī ir bremze un liels risks
Šo teicienu ("parāds nav brālis") dzirdējis ir katrs īstens latvietis, un tā nozīme ir skaidra itin visiem. Bet kādēļ parādnieka statuss sarežģī ātro kredītu iegūšanu? Tādēļ, ka:
• tas ir liels risks aizdevējam, ņemot vērā faktu, ka Tev jau iepriekš ir bijušas problēmas atmaksāt aizdevumu, tātad pastāv risks zaudēt aizdoto naudu;
• aizdevējs visticamāk prasīs ķīlu vai galvojumu, lai būtu nodrošināts pret potenciālo risku kredīta atmaksas nenotikšanas gadījumā zaudēt aizdotos līdzekļus;
• visu šo dokumentu un Tavu datu analīzes laiks ir ilgāks nekā esot ar "tīru" kredītvēsturi, jo ir daudz stingrāk jāizvērtē visi ar darījumu saistītie riski.

Papildus šiem sarežģījumiem iespēja saņemt atteikumu ir daudz lielāka nekā ar "tīru" kredītvēsturi. Pirms maksājumu kavēšanas vai neveikšanas ir vērtīgi paturēt prātā, ka informācija par Tevi parādnieku datubāzēs tiek saglabāta piecus gadus, tādēļ piecus turpmākos gadus Tava dzīve var būt daudz sarežģītāka viena neapzinīga lēmuma dēļ.

Comparo.me – visi ātrie kredīti parādniekiem vienuviet
Lai atvieglotu Tavus aizdevuma meklējumus, ir izveidota tiešsaistes platforma Comparo, kurā iespējama produktu salīdzināšana un pakalpojumu salīdzināšana. Vietnes piedāvājums ir ļoti plašs – apdrošināšana, ceļojumi, auto noma, viesnīcas u.c., kā arī iespaidīgs finanšu pakalpojumu katalogs, kur kategorijās savstarpēji salīdzināti:
• patēriņa kredīti;
• mājokļa kredīts;
• auto līzings;
• kredītkarte;
• kredītlīnija;
• kredītu apvienošana;
• kredīts uzņēmumiem un vēl vairāki citi pakalpojumi.

Ar ko vēl Comparo ir īpaša? Papildus ārkārtīgi plašajai pakalpojumu un produktu sniedzēju datubāzei platforma ir ērti lietojama gan datorā, gan telefonā, vienkārši saprotama un PILNĪBĀ BEZ MAKSAS! Bet neklausies slavinājumos – apmeklē Comparo.me un izmēģini pats!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)