Banner 980x90

Audi Sport RX čempionvienībai EKS pievienojas Reinis Nitišs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
FIA pasaules rallijkrosa čempionvienība EKS 2017. gada sezonā startēs ar trīs mašīnām. FIA pasaules rallijkrosa čempionātā ar Audi S1 EKS RX Supercar klases automašīnām brauks 2016. gada čempions un komandas īpašnieks Matiass Ekstrems, soms Tomass Heikinens un vienības jaunpienācējs, jēkabpilietis Reinis Nitišs, pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informē Audi Mārkentinga un sabiedrisko attiecību menidžeris Kristaps Menniks.

"Mums ir patiess prieks un liels gods sadarboties ar vienu no labākajiem Latvijas auto sacīkšu braucējiem. Jau pērn Latvijas rallija posmā EKS komanda augstu novērtēja latviešu braucēja prasmes, liekot pamatus turpmākajai draudzībai. Ar lielu interesi sekosim Reiņa sniegumam jaunajā komandā un atbalstīsim mūsu sportistu," norāda "Audi" zīmola vadītāja Latvijā  Ilze Grase-Ķibilde. 

"Kopā ar Audi Sport smagi strādājām, lai šogad spētu startēt ar trim spēkratiem, un esmu priecīgs, ka mums ir izdevies to realizēt," saka Ekstrems, kura komanda šogad saņem arī Audi AG rūpnīcas atbalstu. "Lai arī Reinis ir tikai 21 gadu jauns, viņam ir liela rallijkrosa pieredze un mēs viņā saskatām spēcīgu pilotu."

2013. gadā Reinis Nitišs izcīnīja FIA Eiropas rallijkrosa čempiona titulu priekšpiedziņas Super1600 ieskaites klasē. Gadu vēlāk, tikai 18 gadu un 181 dienas vecumā, Nitišs kļuva par līdz šim jaunāko Pasaules RX posma uzvarētāju un sezonu noslēdza trešajā vietā braucēju kopvērtējumā.

"Pievienoties čempionvienībai ir katra braucēja sapnis. Šī man ir unikāla iespēja un esmu pateicīgs Audi un EKS komandai par sniegto uzticības kredītu," saka Reinis Nitišs. "Lai to sasniegtu, esmu vairākus gadus smagi strādājis, un tas nekad nebūtu iespējams bez ģimenes, atbalstītāju un manas komandas palīdzības. Pasaules RX šobrīd attīstās ļoti strauji un pievienošanās Audi komandai ir liels solis manā pilota karjerā."

Reiņa Nitiša dalība FIA pasaules rallijkrosa čempionātā iespējama, pateicoties atbalstam, ko sniedz Lattelecom, Ošukalns un Jēkabpils Dome, kā arī Eibe-L, Hertz, Latvijas Gāze, Light Guide Optics International, OK Būvmateriāli, Radex, RA EVENTS, Sonora un Z-Light. Informatīvo atbalstu nodrošina DELFI.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)