Banner 980x90

Auto un moto remonts. SIA "Restavrator"

SIA "Restavrator" piedāvā iespēju restaurēt un atjaunot vecās automašīnas. Pie mums ir iespējams pilns auto remonts, sākot ar mašīnas izjaukšanu – profesionāli izpildīti virsbūves darbi, attīrīšana no rūsas,  virsbūves krāsošana, ievērojot ražotāja izmantoto tehnoloģiju; ātra un profesionāla ritošās daļas diagnostika un remonts, kā arī motora kapitālais remonts; iespējami maksimāli atjaunojam oriģinālās detaļas; individuāla pieeja katram klientam un darba kvalitātes garantija.

Auto remonts

SIA "Restavrator" piedāvā iespēju restaurēt un atjaunot vecās automašīnas. Pie mums ir iespējams pilns auto remonts, sākot ar mašīnas izjaukšanu – profesionāli izpildīti virsbūves darbi, attīrīšana no rūsas, virsbūves krāsošana, ievērojot ražotāja izmantoto tehnoloģiju; ātra un profesionāla ritošās daļas diagnostika un remonts, kā arī motora kapitālais remonts; iespējami maksimāli atjaunojam oriģinālās detaļas; individuāla pieeja katram klientam un darba kvalitātes garantija. Pēc auto remonta tiek veikti uzlabojumi, lai auto būtu drošs uz ceļa un atbilstu mūsdienīgiem drošības standartiem.

Mūsu servisā ir iespējams veikt dzinēja remontu – sākot ar detaļu maiņu un beidzot ar dzinēja kapitālo remontu. Nedrīkst aizmirst arī par savlaicīgu eļļas maiņu – tas paildzinās mašīnas motora kalpošanas laiku.

Bremzes mašīnā ir viena no svarīgākajām detaļām, tādēļ nepieciešams to operatīvs un kvalitatīvs remonts, mainot gan bremžu diskus un klučus, gan arī bremžu caurules. Remonts tiek veikts arī riepām – riepu maiņa, montāža un balansēšana.

SIA "Restavrator" piedāvā iespēju mainīt arī auto stiklus. Mūsdienīgas mašīnas ir aprīkotas ar lielu daudzumu elektronikas, un bieži vien gadās, ka tā nedarbojas - mūsu servisā var atrast bojājumu auto elektronikā un salabot to.

Reizēm mašīnas ārējais izskats ir jau novecojis – nobružāta krāsa, švīkas uz sāniem, bet pie mums iespējama pilna auto pārkrāsošana, kā arī tikai atsevišķu detaļu labošana. Auto attīra no rūsas, apstrādā auto apakšu ar bitumu un speciāliem materiāliem, lai auto kalpotu ilgāk un būtu vizuāli pievilcīgs.

SIA "Restavrator" sniedz iespēju arī padarīt savu auto atšķirīgu no citiem jeb veikt auto tuningu. Tā laikā var uzlabot gan auto vizuālo izskatu, gan arī salona uzlabošanu.

Lasiet vairāk: http://www.restavrator.lv/autoremonts

Moto restaurācija

Moto restaurācija sniedz iespēju restaurēt un atjaunot vecus motociklus, tā sniegs vecajam braucamrīkam jaunu elpu. Augsta ranga speciālisti spēs palīdzēt un saremontēt gan motoru, gan ritošo daļu. Ir iespējams veikt tehnikas uzlabošanu, piemērot to klienta vajadzībām, lai braukšana sagādātu prieku, nevis neērtības.

Moto restaurācija tiek veikta kā pilns motocikla remonts, sākot ar to, ka moto tiek izjaukts – attīrīts no rūsas, izlīdzināta un pārkrāsota virsbūve, motora un ritošās daļas remonts. Tiek veikti uzlabojumi, lai moto pēc remonta būtu drošs uz ceļa un atbilstu mūsdienīgiem drošības standartiem. Moto restaurācijas laikā braucamrīku var arī krāsot, uzlabot tā vizuālo izskatu.

Piemēram, SIA "RESTAVRATOR" veiktā moto restaurācija ir palīdzējusi pilnīgi atjaunot 1978. gada motociklu Vyatka V150M. Lai to paveiktu, veikts dzinēja pilnīgs remonts, nomainīta mehāniskā aizdedze uz elektronisko, notīrītas un nokrāsotas visas detaļas, nomainīta visa elektrosistēma. Viss noregulēts tā, lai braucējs izbauda braucienu, nevis domā par motocikla tehnisko stāvokli.

Lasiet vairāk: http://www.restavrator.lv/motoremonts

Transportlīdzekļu apkope

Transportlīdzekļu apkope, ja to veic regulāri, veicinās ilgu automašīnas kalpošanu. Tās ir rūpes par savu braucamrīku. Transportlīdzekļu apkope mazina nodiluma radītu bojājumu rašanās iespēju. Apkopes laiks ir atkarīgs no auto nobraukuma vai no laika posma pēc pēdējās apkopes veikšanas reizes. Tā nodrošina auto izturību un drošību.

Transportlīdzekļu apkope tiek veikta ar atbilstošiem, kvalitatīviem instrumentiem un tehniku. Pēc apkopes tiek veikts testa brauciens, lai pārliecinātos par paveiktā darba kvalitāti.

Transportlīdzekļu apkope sniedz iespēju operatīvi novērst pat sīkākos bojājumus, nomainīt bojātas vai nodilušas detaļas pret jaunām, kvalitatīvām rezerves detaļām.

Lasiet vairāk: http://www.restavrator.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)