Banner 980x90

Automašīnai iebraucot ūdenskrātuvē, Aknīstes novadā miruši divi vīrieši

LETA
LETA
Rīga, 8.jūn., LETA. Automašīnai iebraucot ūdenskrātuvē, Aknīstes novadā miruši divi vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums vakar notika Gārsenes pagastā. Informāciju par iespējams notikušu ceļu satiksmes negadījumu policija saņēma telefoniski no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka pamanījis svaigi bojātu tilta margu un transportlīdzekļa riepu pēdas, kas radīja aizdomas, ka automašīna ir nobraukusi no ceļa un iebraukusi ūdenskrātuvē.

Nekavējoši uz notikuma vietu izbrauca policijas ekipāža un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Apsekojot ūdenskrātuves gultni, konstatēts, ka tajā ir nogrimusi automašīna "Peugeot 406". Pēc automašīnas izcelšanas, tajā atrasti 1992. un 1966.gadā dzimušu vīriešu līķi. VP norāda, ka viņi bijuši Gārsenes pagasta iedzīvotāji.

Policijā ir sākts kriminālprocess un šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus. Kriminālprocesā ir nozīmētas ekspertīzes, tajā skaitā arī tiesu medicīniskā ekspertīze.

Vakar Latvijā reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta desmit cilvēki, bet bojāgājuši divi.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu reibumā policija aizturējusi astoņus autovadītājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)