Banner 980x90

Avārijas situācija lidostā "Rīga", LZS izslēdz Griguli, nedēļas nogalē spīdēs saule

Foto: Instagram.com/ vladimir.kryukov
Foto: Instagram.com/ vladimir.kryukov
Piektdien, 17.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret Ogres bērnudārza darbiniekiem par prettiesisku līdzekļu iegūšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret kāda Ogres bērnudārza amatpersonu un pieciem darbiniekiem lietā par fiktīvu nodarbināšanu, kuras rezultātā no pašvaldības prettiesiski iegūti 43 000 eiro.

Foto: LETAFoto: LETA

LZS oficiāli izslēdz Griguli no partijas

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) valde šodien apstiprināja Eiropas Parlamenta deputātes Ivetas Grigules iesniegumu par izstāšanos no partijas un pieņēma lēmumu par eiroparlamentārietes izslēgšanu no LZS biedru saraksta.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Eksperts: Skanstes tramvaja līnija palielinās sastrēgumus Brīvības ielā un pie Nacionālā teātra

Jaunā Skanstes tramvaja līnija palielinās sastrēgumus uz Brīvības ielas un pie Latvijas Nacionālā teātra, "Lielo kapu draugu" rīkotajā informatīvajā pasākumā par Skanstes transportu pauda transporta nozares eksperts Tālis Linkaits.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Sestdiena būs sausāka un gaišāka

Sestdien Latvijā nav gaidāmi būtiski nokrišņi un dienā daudzviet uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

"Waze" indekss: Latvija ir septītā labākā valsts pasaulē braukšanai ar auto

Latvija ir autovadītājiem septītā labākā valsts pasaulē, liecina "Waze" apkopotais Autobraucēju apmierinātības indekss - "Waze" lietotāju braukšanas analīze, kas veikta pērn augustā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Lidostā "Rīga" uz skrejceļa saslīdējis "Vim Airlines" gaisa kuģis, ar kuru lidoja KHL komanda "Lada"; cietušo nav

Piektdien, 17.februārī starptautiskajā lidostā "Rīga" noticis negadījums ar aviokompānijas "Vim Airlines" čarterreisa no Krievijas pilsētas Ufas gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa, informē lidostas pārstāvji.

Foto: Instagram.com/ vladimir.kryukovFoto: Instagram.com/ vladimir.kryukov

Uzsākt darbs pie Ruckas mākslas rezidenču centra atjaunošanas

Kompānija SIA "Aqua Latvia" veic Ruckas mākslas rezidenču centra pagaidu jumta izbūvi virs esošā jumta, lai pasargātu ēku un atvieglotu atjaunošanas darbu sākšanu, aģentūru LETA informēja mākslas centra pārstāve Līna Bērziņa.

Foto: LETAFoto: LETA

Algu palielināšanai Aizkraukles novadā pašvaldībā papildus ieplānoti 158 700 eiro

Lai par desmit līdz 80 eiro palielinātu Aizkraukles novada pašvaldības darbinieku algas, 2017.gada pašvaldības budžetā šim mērķim papildus atvēlēti 158 700 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Foto: LETAFoto: LETA

Turpinās tradīciju Valmierā uzstādīt mākslinieku apgleznotus soliņus

Valmierā Mākslas dienu laikā turpinās pērn iesākto tradīciju - mākslinieku apgleznotu soliņu atklāšanu pilsētvidē. Lielās talkas dienā, 22.aprīlī,  interesenti aicināti apskatīt, kādas gleznas uz soliņiem būs radījuši mākslinieki Paula Zariņa-Zēmane, Juris Dimiters un Andris Vītoliņš, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Valsts augstskolas dažādām komercbankām un Valsts kasei ir parādā 35,7 miljonus eiro

Valsts augstskolas dažādām komercbankām un Valsts kasei ir parādā 35,7 miljonus eiro, tomēr ir izveidoti arī uzkrājumi, kas daļai pat pārsniedz parādu summu, vēsta "Latvijas Avīze".

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Mežaparka estrādi plāno pielāgot pasaules mēroga koncertu un festivālu prasībām

Rīgas domes Īpašuma departaments uzklausīs publisko pasākumu rīkotājus, lai Mežaparka estrādes pārbūves 2.kārtā to pielāgotu pasaules mēroga koncertu un festivālu vajadzībām, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)