Banner 980x90

Bijušajam Viesītes novada domes priekšsēdētājam Dimitrijevam piešķirs Goda pilsoņa nosaukumu

Jelgava, 25.jūl., LETA. 5.augustā Viesītes svētkos bijušajam Viesītes novada domes priekšsēdētājam Jānim Dimitrijevam tiks piešķirts Viesītes Goda pilsoņa nosaukums, lēmuši novada domes deputāti.

Par apbalvojuma piešķiršanu ilggadējam priekšsēdētājam domes deputāti nobalsojuši vienbalsīgi.

Domes priekšsēdētājs Alfons Žuks ("Viesītes novads - mūsu mājas) aģentūrai LETA pastāstīja, ka pats izvirzīja Dimitrijevu apbalvojumam, jo viņš jau kopš 1980.gadu beigām bijis vadošajos amatos Viesītē.

"Viņš ir devis lielu ieguldījumu Viesītes attīstībā, Sēlijas apvienības izveidošanā un Sēlijas popularizēšanā. Cilvēki izvēlējās viņu un balsoja par viņu," apbalvojuma piešķiršanu pamatoja Žuks.

Goda pilsonim tiek piešķirta stiklā darināta balva un grāmata.

Jau ziņots, ka šogad notikušajās vēlēšanās Dimitrijevs nestartēja.

Dimitrijevs kopš 1990.gada vadīja Viesītes pilsētas ar lauku teritoriju domi, viņš bijis arī Jēkabpils rajona padomes priekšsēdētāja vietnieks, Jaunjelgavas novada izpilddirektors, bet kopš 2013.gada atkal vada Viesītes novada domi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)