Banner 980x90

Ceļu Kaļvāres purvs - Meņķis Jēkabpils novadā par 220 000 eiro pārbūves SIA "Ošukalns"

Daugavpils, 11.janv., LETA. Ceļu Kaļvāres purvs - Meņķis Jēkabpils novada Dignājas pagastā pārbūves SIA "Ošukalns", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Konkursu "Kaļvāres purvs - Meņķis ceļa Nr.:2-2 pārbūve" Dignājas pagasts, Jēkabpils novads" izsludināja Jēkabpils novada pašvaldība. Savus piedāvājumus tam iesniedza divi pretendenti.

Iepirkuma uzvarētājs - SIA "Ošukalns" ceļa Kaļvāres purvs - Meņķis pārbūvi apņēmusies veikt par 221 266 eiro.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija uzņēmums "Ošukalns" reģistrēts 1993.gadā. Uzņēmums 2016.gadā strādājis ar 26,1 miljonu eiro apgrozījumu un 0,64 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmums vienādās daļās pieder trim privātpersonām - Aigaram Nitišam, Aldim Bukam, Ivaram Dāboliņam.

Uzņēmums, kas nodarbojas ar kokapstrādi, būvniecību, karjeru izstrādi, asfaltbetona ražošanu, mežizstrādi u.c., pērn nodarbinājis 322 darbiniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)