Banner 980x90

Ceturtdien būs mazāk nokrišņu

Rīga, 12.apr., LETA. Trešdienas pēcpusdienā Latvijas rietumu daļā ilgstoši līst, lietus sākas centrālajos novados un tuvojas valsts austrumiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Tuvākajā diennaktī debesis pārsvarā klās mākoņi, Kurzemē laiks kļūs saulaināks, daudzviet gaidāmi nokrišņi - galvenokārt neliels lietus.

Mērens dienvidrietumu vējš pāries ziemeļu, ziemeļrietumu vējā. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +1..+5 grādiem, diena nebūs siltāka par +4..+9 grādiem.

Rīgā naktī brīžiem vēl nedaudz līs, dienā nav gaidāmi būtiski nokrišņi. Vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē, gaisa temperatūra svārstīsies ap +5 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)