Banner 980x90

Deputāta mandātu uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku noliek Krustpils novada domes deputāte Serkova

Rīga, 3.maijs, LETA. Deputāta pilnvaras uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku nolikusi Krustpils novada domes deputāte Elīna Serkova (Jēkabpils reģionālā partija), aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputāta pilnvaras viņa nolikusi saskaņā ar Republikas pilsētas domes un novada domes deputāta statusa likuma pantu, kas paredz šādas tiesības uz grūtniecības, dzemdību un bērna kopšanas atvaļinājuma laiku.

Serkovas vietā deputāta pilnvaras uz laiku apstiprinātas Lauku atbalsta dienesta datorsistēmu un datortīklu administratoram Aldim Prokofjevam. Viņš domē strādās Finanšu komitejā.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka Jēkabpils reģionālā partija Krustpils novada domē pēdējās pašvaldību vēlēšanās ieguvusi divas no 15 deputātu vietām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)