Banner 980x90

Diena būs vējaina un pavēsa, gaidāmi daži lietus mākoņi

Rīga, 21.aug., LETA. Otrdien Latvijā, ziemeļrietumu vējam brāzmās pūšot līdz 9-14 metriem sekundē, gaisa temperatūra nepakāpsies augstāk par +18..+22 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Saule mīsies ar mākoņiem un vietām īslaicīgi līs.

Rīgā gaidāms neliels īslaicīgs lietus, ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 13 metru sekundē. Saulainajos brīžos gaisa temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē ciklons, kas virzās tālāk prom uz ziemeļaustrumiem, kā arī anticiklons, kas tuvojas no rietumiem. Atmosfēras spiediens paaugstinās, no rīta tas ir 755-759 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka vietām - arī Rīgā - saglabājas augsta ugunsbīstamība mežos, turklāt valsts centrālajā daļā ugunsbīstamība dažviet ir ļoti augsta, tādēļ Vidzemē un Zemgalē spēkā oranžās krāsas brīdinājums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)