Banner 980x90

Dienas horoskops 18.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien nemēģini paātrināt dažādus notikumus. Nesteidzini ne sevi, ne apkārtējos, ļauj visam notikt mierīgi un bez steigas. 

Vērsis Problēmai, kas tevi jau labu laiciņu ir nomākusi, beidzot radīsies kāds risinājums, kas šķitīs teju neticams. Atjaunosi ticību brīnumiem .

Dvīņi Iespējamas spītības un stūrgalvības izpausmes no tavas puses, kas rezultēsies ar ko pavisam nepatīkamu. Šodien savu negatīvo nostāju labāk īpaši neizrādīt. 

Vēzis Dažādu notikumu gaita būs atkarīga no tā, cik vērīgs klausītājs būsi šodien. Centies pievērst uzmanību dažādām detaļām. 

Lauva Neliedz citiem mīlestību pret tevi, centies būt iecietīgs, jo īpaši pret saviem tuviniekiem. Novērtē dārgāko cilvēku atbalstu! 

Jaunava Šodien dažas Jaunavas var vilties apkārtējos. Iespējams, ka kāds, kuru uzturēji par labu draugu, izrādīsies pavisam citādāks, nekā tev sākumā likās. 

Svari Būs pagrūti koncentrēties, taču tas nekas. Šodien vari mazliet paslinkot un atpūsties. Tu to noteikti esi pelnījis! 

Skorpions Pietiks pieļaut vienas un tās pašas kļūdas atkārtoti! Šodien mēģini labot radušos situāciju un novērst jaunu problēmu sākšanos. 

Strēlnieks Būsi nemierīgs. Iespējams, ka pie vainas būs tas, ko izdarīji vai pateici. Šodien Strēlniekus var pārņemt sirdsapziņas pārmetumi. 

Mežāzis Spriedumos būsi nelokāms un teju nepierunājams mainīt savu viedokli. Iespējami dažādi pārpratumi un nesaprašanās. Kādam nāksies piekāpties. 

Ūdensvīrs Līdz mērķim vēl tālu, bet šodien būsi apņēmības pilns, lai to sasniegtu pēc iespējas ātrāk un veiksmīgāk. Nezaudē motivāciju! 

Zivis Nāksies risināt personīgas dabas jautājumus, par cik pēdējā laikā neesi veltījis pietiekami daudz uzmanības saviem mīļajiem. Šodien mēģini būt labs un jauks pret visiem! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)