Banner 980x90

Dienas horoskops 2.maijam

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Nāksies saskarties ar ne visai patīkamu situāciju. Šķitīs, ka mērķiem nav bijusi nekāda jēga, tomēr vēlams būtu nesteigties ar lēmumu pieņemšanu.

Vērsis Šodien tikai varēsi minēt, ko domā otrs. Grūti būs uztvert jebkādu informāciju, tomēr nesatraucies – vienkārši nav īstā diena!

Dvīņi Šodienu labāk velti darbiem. Būs jāsaskaras ar nepatīkamām lietām, bet neko nevarēsi iebilst. Pēc tam būs gandarījums.

Vēzis Šodien nezin kāpēc visas emocijas gribēsies skaļi izpaust. Priecājies, cik uziet, jo šodien ir tava diena – darbus liec pie malas!

Lauva Šodien parādi savus talantus un spējas. Nešaubies par sevi, jo tas atturēs no iešanas uz priekšu. Atceries savu vietu!

Jaunava Šodien būsi nopietns, tāpēc mēģini skatīties uz visu pozitīvāk. Būs novērojams ļoti ātrs notikumu progress.

Svari Ja izrādīsi iniciatīvu, viss sāks notikt pēc tava prāta. Nešaubies par savām spējām, rādi visu, ko māki, lai citi var novērtēt.

Skorpions Būsi tāds kluss un rezervēts. Ieslīgsi savā iekšējā pasaulē un nevienu citu tur nelaidīsi. Atceries - pirmais iespaids var būt maldinošs! Pievērs uzmanību saviem sapņiem - tie tev mēģina kaut ko pateikt!

Strēlnieks Laba diena, lai veiktu dažādus eksperimentus – gan attiecības, gan arī darbā. Paskatīsies uz lietām no citas puses- tas pozitīvi!

Mežāzis Tāda pasīva diena, kas mīsies ar pesimistiskām domām. Neiznieko laiku, uztraucoties par sīkumiem. Prasi padomu, ja tāds vajadzīgs.

Ūdensvīrs Dzīve tevi šodien tā kārtīgi pāraudīs – salūzīsi vai nē, tas jau nu ir atkarīgs tikai no tevis. Cīnies pretī šķēršļiem!

Zivis Šodien būs jāpiedzīvo diezgan liela vilšanās, tomēr nenokar degunu un mēģini pārkāpt tam pāri. Viss nav tik slikti, kā tu varbūt iztēlojies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)