Banner 980x90

Dienas horoskops 21.jūlijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Tu šodien atgūsi iekšējo un ārējo balansu. Vajadzīga būs ekstra deva uzmanības un rūpju, tādēļ izvēlies blakus pareizos cilvēkus.

Vērsis Būs nepastāvīgs garastāvoklis. Nav piemērotas aktivitātes, uz kurām ir ļoti jāfokusējas. Atpūties un ļauj arī citiem atpūsties.

Dvīņi Atsakies no fiziskām aktivitātēm, ir iespējama savainošanās. Nāksies risināt citu cilvēku problēmas. Šodien spontānas tikšanās.

Vēzis Šodien koncentrēsies uz sevi vai arī saviem tuvākajiem. Pirms ķeries pie nopietnām lietām, pārbaudi, vai tev ir viss nepieciešamais.

Lauva Nav nepieciešamas enerģiskas aktivitātes. Noliec sev mērķi un tu to, visticamāk, arī sasniegsi. Gaidāma saspringta situācija.

Jaunava Šodien tev būs fokuss uz materiālām lietām. Neiznieko enerģiju nevajadzīgām lietām, koncentrējies uz konkrētām vēlmēm.

Svari Ļoti enerģisks garastāvoklis. Gribēsies mētāties apkārt. No ļoti lepna un par sevi pārliecināta kļūsi viegli ievainojams.

Skorpions Piedzīvosi spēcīgas emocijas, kuras dienas laikā vajadzēs noslēpt. Šodien vari gaidīt finansiālu atbalstu no tuviniekiem.

Strēlnieks Jo enerģiskāk uzsāksi šo dienu, jo ātrāk redzēsi visus rezultātus. Būs notikumi, kas raisīs daudz pozitīvo emociju.

Mežāzis Uzmanies no tā, ka nedari vairāk nekā spēj. Neiznieko naudu, šodien tā pārāk labi tērēsies. Sazinies ar mīļajiem.

Ūdensvīrs Laba diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu, ko jau ilgi esi vēlējies. Būsi pārsteigts par to, cik ļoti liels progress šodien tiks pamanīts.

Zivis Zvaigznes tevi šodien apveltīs ar optimismu, pašapziņu un drosmi. Šodien tu vari atļauties gandrīz pilnīgi jebko. Izvairies no nepatikšanām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)