Banner 980x90

Dienas horoskops 28.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Nebojā nervus saskarsmē ar idiotiem! Šodiena tam nudien nav piemērota, jo savas negācijas vari neapzināti uzgāzt arī tiem, kas ne pie kā nav vainīgi.

Vērsis Vakars nesīs romantiku un pozitīvas emocijas! Taču sākumā būtu jātiek ar veicamajiem darbiem. Plāno savu laiku un rēķinies arī ar citiem!

Dvīņi Būs grūti pieslēgties darbam un strādāt produktīvi. Neļauj apkārtējo negācijām un pesimismam sabojāt garastāvokli! Mazāk ietekmējies no citiem!

Vēzis Tā vietā, lai darītu visu uz savu galvu, neko īsti nezinot, labāk pakonsultējies ar kādu zinošāku cilvēku!

Lauva Ja ir kas tāds, kas tev nedod miera, tad beidzot tiec ar to visu galā! Mēģini ieviest skaidrību visā notiekošajā!

Jaunava Ar tevi sazināsies seni paziņas vai kāds bijušais mīlnieks var ienākt tavā dzīvē. Šī ir iespēja parunāt par vecajiem labajiem laikiem un meklēt risinājumu pagātnē palikušām un neatrisinātam problēmām.

Svari Tu atradīsies piemērotā situācijā, lai sakārtotu parādsaistības un uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Šis nav labākais laiks jauna kredīta ņemšanai vai līšanai cita veida parādos, nekas no tā tev nepalīdzēs.

Skorpions Tevi pārņems vēlme pārņemt kādu bērnības hobiju. Tā vietā, lai baudītu nostaļģiju un gremdētos atmiņās, izmanto savas prasmes, lai papildinātu savu personību.

Strēlnieks Tev noteikti jāapsver iespēja pavadīt laiku ārpus mājas, darot to, kas tev patīk. Ja tev šķiet, ka esi pārlieku aizņemts romantiskām attiecībām, būsi kļūdījies.

Mežāzis Vari rast iedvesmu mācīties, rakstīt, mācīt vai tikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Lai arī kādas būtu tavas intereses, ir īstais brīdis tajās iesaistīties ar pilnu atdevi.

Ūdensvīrs Šodien turi acis vaļā, jo iespējama jauna un negaidīta karjeras attīstības iespēja. Iespējams, būs jāpārceļ ceļojuma plāni.

Zivis Kāda satikšanās tevi uzmundrinās. Tas varētu būt romantisku attiecību sākums vai arī atbalstoša draudzība, tāda, kuru tu patiesi spēsi novērtēt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)