Banner 980x90

Dienas horoskops 30.jūnijam

Auns Centies izvairīties no jebkādām strīdu situācijām, kuras tevi šodien varētu piemeklēt. Esi mierīgs un nosvērts – būs nepieciešami stipri nervi, tāpēc kārtīgi izgulies!

Vērsis Pēdējais laiks, lai paņemtu atvaļinājumu vai kaut nedaudz atvilktu elpu! Ļaujies mieram, klusumam un vientulībai – sakārto domas un izdari secinājumus!

Dvīņi Veiksmīga diena, kurā spēsi tikt galā ar teju katru radušos problēmu visai īsā laika periodā. Saglabā savu labo noskaņojumu visas dienas garumā, lai arī vakara izklaides būtu tik pat jautras.

Vēzis Gāzīsi kalnus, ja noticēsi saviem spēkiem. Iespējams, ka nejauši satiksi kādu interesantu cilvēku, tāpēc nekautrējies, bet gan sadūšojies un sper soli uz priekšu!

Lauva Slinkošanai nepiemērota diena. Ja vēlies atpūsties, tad sākumā paveic visu iecerēto un nepieciešamo, un tikai tad nododies izklaidei! Plāno savu laiku!

Jaunava Izvairies kritizēt apkārtējos, bet gan mēģini saprast, ka arī tev pašam ne vienmēr viss izdodas ideāli! Tā vietā, lai kādu nosodītu, mēģini viņam palīdzēt!

Svari Nevēlēsies domāt ne par ko citu kā tikai atpūtu un mieru. Tāpēc nevis tikai domā, bet beidzot to arī izdari. Piemērots laiks, lai domātu par ceļošanu un ieplānotu kādu tālāku braucienu.

Skorpions Pievērs uzmanību savai veselībai! Iespējams, ka tev jau sen bija nepieciešams dodies pie ārsta. Pārbaudi savu veselības stāvokli laikus, nevis dodies pie ārsta tikai tad, kas viss jau ir ielaists!

Strēlnieks Šodien, iespējams, ka būsi aizmāršīgs, tāpēc ieteicams izveidot kādu sarakstu ar to, kas tev ir jāizdara vai jāpaņem.

Mežāzis Pienācis laiks paplašināt savas zināšanas, tāpēc izlasi kādu grāmatu vai painteresējies par jaunākajiem notikumiem pasaulē! Būsi pārsteigts, cik daudz var apgūt pa vienu vakaru!

Ūdensvīrs Šodien paļaujies uz loģisko domāšanu, nevis jūtām! Centies saprast apkārtējo cilvēku nostāju, nevis uzspiest savu viedokli.

Zivis Tev šodien būtu jādomā vairākus lauciņus uz priekšu, nevis tikai šodienai. Pagātni piemini tikai tad, ja tam ir kāda saistība ar notiekošo, nevis lieki noslogo savu prātu ar negatīvām domām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)