Banner 980x90

Dienas horoskops 4.maijam

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Intensīva iekāre pārliecinās tevi, ka kādam cilvēkam tu patiesi neesi vienaldzīgs.Dodies ārā no mājas un uzsāc sarunas ar citiem cilvēkiem. Atrodi cilvēkus, ar kuriem var veidot draudzību un drīz vien tev būs brīnišķīgi kompanjoni.

Vērsis Tev pat vispiemērotākajos brīžos ir grūti būt atklātam un parādīt savu ievainojamību. Iespējams, ka būsi saticis to īsto cilvēku, ar kuru varēsi dalīties itin visā.

Dvīņi Tev tiek dota iespēja notikušo atstāt pagātnē un uzsākt jaunu un aizraujošu dzīvi tieši tagad. Drīz vien atgūsi savu pašpārliecinātību un vairs atpakaļ nemaz nelūkosies.

Vēzis Šodien tev būs piemērots noskaņojums ballītes rīkošanai, saaicini kopā visus draugus, kas bijuši uzticami un atbalstījuši tevi gadu gaitā.

Lauva Jutīsies iedrošināts atklāti un godīgi izrunāties. Dažas problēmas liks tev runāt aplinkus, skaidri neizsakoties. Tā būs kļūda, it īpaši, ja tev tiek dota vienreizēji laba izdevība atrisināt savas problēmas. Neslēp patiesību, atklāj to, tas ir vienīgais risinājums šajā situācijā.

Jaunava Neslēpies, ja atklāj svarīgu situāciju, par kuru jārunā ar mīļoto cilvēku. Šodien tev tiek dota unikāla iespēja no sirds izrunāties, lai arī būs daudz emociju. Labāk izrunāties un ļaut, lai vārdi paši atrod ceļu dabīgi un spontāni, nevis meklēt ātrāko ceļu pa kuru izkļūt no sarunas.

Svari Draugu ballītes un radu sapulcēšanās sniegs tev iespēju satikt kādu ļoti īpašu cilvēku. Tomēr, jūsu pirmā tikšanās var būt daudz nopietnāka, nekā tu cerēji. Lai arī jūs attiecības uzsāksiet ar pārdomas izraisošām, iespējams pat satraucošām sarunām, tas, kurp tās vedīs, liks tev vienīgi smaidīt.

Skorpions Neizdari priekšlaicīgus secinājumus, vispirms nogaidi un tad tikai kaut ko saki. Šodien nāksies pieciest vairākus cilvēkus, tāpēc centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks un vienkārši māt citiem ar galvu. Ir cilvēki, ar kuriem var pilnīgi nekādas jēgas strīdēties.

Strēlnieks Šodien veikli tiksi galā ar dažādiem pienākumiem, galvenais – iesākt! Līdz ko uzsāksi ko jaunu, tā spēsi ar to nodarboties vēl ilgāk nekā cerēts. Saņem sevi rokās!

Mežāzis Iespējams, ka tiksi iesaistīts visai negribētā konfliktā sava atšķirīgā viedokļa dēļ. Atceries – ne visi cilvēki domā un dara vienādi, pasaulei ir nepieciešami citādāk domājošie!

Ūdensvīrs Tev šķitīs, ka mīļotais cilvēks tev tīšuprāt nepievērš uzmanību. Tavs mīļotais cilvēks izvēlās veltīt sev tik ļoti nepieciešamo laiku. Viņš vēlas jūsu attiecības padarīt labākas, tādēļ laiku velta, lai tiktu galā ar savām problēmām, lai pēcāk varētu būt tikai un vienīgi tava rīcībā. Neiejaucies.

Zivis Mainīsies tas, kas tev ikdienā vienmēr ir bijis apkārt. Jaunas sejas, jauni piedzīvojumi un iespaidi. Pozitīva diena – galvenais iziet ārā no mājas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)