Banner 980x90

Dienas horoskops 6.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Ar smagu darbu tu sasniegsi to, ko vēlies. Neļauj tikai slinkumam ņemt virsroku– saņemies un viss nostāsies savās vietās.

Vērsis Tev šodien pirmajā vietā nostāsies draudzība – tā, kas šobrīd īsti nav sasniedzama. Pārdomā savus mērķus un to, ko dari to labā

Dvīņi Nebūs nekā labāka par mierīgu dienas pavadīšanu. Neko aktīvu un traku neieplāno, jo tik un tā nespēsi neko no tā darīt.

Vēzis Būsi noguris un īsti nelietojams, tomēr atceries, ka jāizdara viss, kas saplānots. Vakaru pavadi savā ierastajā vidē.

Lauva Šodien strīda gadījumā nostājies tajā pusē, kura principā ir jāatbalsta – nevajag domāt par taisnībām un netaisnībām – tas šoreiz nav galvenais

Jaunava Tev šodien visu izdosies sastādīt pa savam – nekas tev nestāsies ceļā un netraucēs doties uz priekšu. Pievērs uzmanību datumiem.

Svari Būs jāsasprindzina viss, kas šīs dienas bija atslābināts – jo īpaši tavs prāts. Labāk šodien domā vispirms par sevi un tikai tad citiem.

Skorpions Šodien sapucējies, cik vien vari – lai arī nekas īpašs nav ieplānots, tev jāizskatās tik labi, cik vari – spoža diena.

Strēlnieks Šī diena paies kā ar vēja spārniem- nepamanīsi nevienu un neko. Bet šodien tieši tā gribēsies-nekādu lēmumu pieņemšanas diena nespīd

Mežāzis Šodien daudzi centīsies pievērst Tavu uzmanību, tomēr tikai Tu izdomāsi, kurš to patiešām ir pelnījis. Šodien negarlaikojies.

Ūdensvīrs Sportiskās aktivitātes būs tieši laikā, lai tu justos labi. Dari to, kas ir iespējams, mēģini jaunām iespējām neteikt "nē".

Zivis Šodien būsi galīgi sapņains un nespēsi saprast, kas ir realitāte un kas nav. Vari arī pakavēties pagātnē – lai arī dari to jau diezgan bieži.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)