Banner 980x90

Dienesta suns reida laikā Jēkabpils tirgū uziet nelegālās cigaretes un alkoholu

Rīga, 11.jūl., LETA. Trešdien Valsts policijas (VP) Jēkabpils iecirkņa policisti kopā ar kinologu Gintu Vuškānu un suni Darvinu reida laikā vietējā tirgū slēpņos atraduši nelegālās cigaretes un alkoholu, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Reida laikā, apsekojot tirgus teritoriju, dienesta suns Darvins speciāli ierīkotā slēptuvē uzgājis 42 litrus nelegālā alkohola, kas bija pildīts dažāda tilpuma pudelēs.

Turpinot reidu, pie 1971.gadā dzimušas sievietes tika atrastas 160 nelegālās cigaretes "Premjer" un "NZ", savukārt pie 1970.gadā dzimušā vīrieša - 200 nelegālās cigaretes "Premjer". Cigaretes bijušas bez Latvijas akcīzes markām.

Nelegālās akcizētās preces atsavinātas, ir sāktas administratīvās lietvedības.

Sietniece arī uzsvēra, ka šis nav pirmais gadījums, kad reida laikā, piedaloties kinologam ar dienesta suni, īpašās slēptuvēs tiek uzietas nelegālās akcizētās preces.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)