Banner 980x90

Eksperts: Finanšu līdzekļu trūkuma dēļ daļā radiostaciju ir mazinājusies satura kvalitāte

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Finanšu līdzekļu trūkuma dēļ daļā radiostaciju ir mazinājusies satura kvalitāte, aģentūrai LETA pauda Latvijas Raidorganizāciju asociācijas (LRA) valdes loceklis un "Radio SWH" komercdirektors Filips Rubenis.

"Manuprāt, daļā staciju ir sarukusi satura kvalitāte vai stacijas ir pat pilnībā datorizējušās, jo nepietiek līdzekļu kvalitatīva satura veidošanai. To spēj nodrošināt tikai dažas no vadošajām radio grupām, tai skaitā "Radio SWH", kuras programmās nepārtraukti tiek investēti līdzekļi satura uzlabošanā un pilnveidē," sacīja Rubenis.

Viņš piebilda, ka mūsdienu piesātinātajā mediju vidē iespējams konkurēt vienīgi ar kvalitatīvu, pašu veidotu saturu, nevis datorā saliktu mūzikas "pleilisti". "Raidījumi un ētera personības ir tie, kas piesaista auditoriju, nevis dziesmu skaits vai to formāts. Tas gan neattiecas uz nišas stacijām, kuras fokusējas uz kādu noteiktu mūzikas formātu," teica LRA valdes loceklis.

LRA mājaslapā teikts, ka tās biedri ir Latvijas Neatkarīgā televīzija, "TV3 Latvia", "Pirmais Baltijas kanāls", "Radio SWH", "Radio Skonto", "Star FM", "Kurzemes radio", "Valmieras TV", "Latgales reģionālā televīzija", bet asociētie biedri - "Kuldīgas televīzijas sabiedrība", "Zemgales novadu televīzija", "TV Rīga" un "Radio 1".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)