Banner 980x90

Elektroapgādes traucējumu dēļ Jēkabpils slimnīcā "nobrūk" vairākas datortehnikas iekārtas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Elektroapgādes traucējumu dēļ Jēkabpils slimnīcā šorīt pārstāja darboties datortomogrāfijas iekārta, un tās iedarbināšanai nācās saukt palīgā speciālistus no iekārtu apkalpojušās firmas. Ārstniecības iestādē nopietni tika traucēts arī citas datortehnikas darbs.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas vadītājs Ivars Zvīdris, iekārtas, kurām konkrētajā gadījumā bija jānodrošina nepārtraukta datortehnikas darbība, nav spējušas to nodrošināt. Tādējādi tikuši traucēti plānotie izmeklējumi.

Operāciju bloks, kā arī iekārtas, kas nodrošina pacientu uzturēšanu pie dzīvības, šoreiz funkcionējušas bez traucējumiem, to nodrošinājušas slimnīcas rīcībā esošās lielās "nepārtrauktās barošanas iekārtas" un dīzeļģeneratora iedarbināšana.

Tuvākajā laikā ārstniecības iestādes vadība plāno tikties ar AS "Sadales tīkls" un atbildīgo institūciju pārstāvjiem, lai pārrunātu ar apziņošanu, pārslēgumu automatizāciju un novecojušo iekārtu nomaiņu saistītus jautājumus.

Jau vēstīts, ka šorīt Jēkabpilī, abās Daugavas pusēs, aptuveni stundu bija traucēta elektroapgāde. Pilsētā tika konstatēti 28 elektroapgādes avārijas atslēgumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)