Banner 980x90

Elektroenerģijas piegāde uz gadu Viesītes novada pašvaldībai izmaksās 24 000 eiro

Jelgava, 18.jūl., LETA. Elektroenerģijas iegāde uz gadu, no 2017.gada novembrim līdz 2018.gada oktobrim, Viesītes novada pašvaldībai izmaksās 24 002 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Elektroenerģiju pašvaldībai piegādās SIA "Inter Rao" Latvia, kuras piedāvājums - 19 836 eiro bez PVN - izvēlēts divu pretendentu konkurencē. Iepirkumā startēja arī AS "Latvenergo", kas elektroenerģiju uz gadu solīja nodrošināt par 20 041 eiro bez PVN.

Plānots, ka pašvaldība gada laikā patērēs 498 400 kilovatstundu elektroenerģijas. Elektrība paredzēta domes ēkai, izglītības iestādēm, bibliotēkām, videonovērošanas un ielu apgaismojuma nodrošināšanai, kā arī citām pašvaldības iestādēm.

Pašlaik elektroenerģiju pašvaldībai piegādā SIA "Geton Energy", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā. Ar uzņēmumu noslēgts līgums par 20 565 eiro, ieskaitot PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)