Banner 980x90

Iespēja pieteikties bezmaksas medicīniskajām konsultācijām labdarības akcijā "Dzīvo vesels"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
No trešdienas, 15.jūnija, sākusies pieteikšanās mediķu konsultācijām labdarības akcijā "Dzīvo vesels", pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Margita Liepiņa.

Pensionāri, invalīdi, politiski represētās personas, kurām diagnosticēti pleca, ceļa un gūžas locītavu deģeneratīvās izmaiņas, traumas vai muskuļa cīpslu, saišu plīsumi, aicināti darba dienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 16:00 zvanīt uz tālruņa numuru 29630858 un pietiekties bezmaksas medicīniskajām konsultācijām.

Pieteikšanās kārtība:
zvanot uz norādīto tālruņa numuru, iedzīvotājam jānorāda:
* Vārds, uzvārds, dzimšanas dati;
* Statuss – pensionārs, invalīds, politiski represēta persona.
* Deklarētā dzīvesvietas adrese;
* Diagnoze (ja ir zināma) vai īss veselības traucējuma apraksts.

Ierodoties uz konsultācijām, iedzīvotājiem būs jāņem līdzi visi pieejamie ar diagnozi saistītie, kā arī statusu apliecinošie dokumenti.

Kopumā tiks konsultēti 170 pacienti. Plānots, ka operācijas, saskaņā ar konsultējošo ārstu uzstādītajām diagnozēm, tiks veiktas 30 pacientiem.  Medicīnisko konsultāciju un operāciju faktiskā norise Jēkabpilī plānota no 10.-15.augustam Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Labdarības akcijas iniciators ir traumatologs – ortopēds - Kaspars Ūdris, kurš vairākkārt ir iesaistījies šāda veida starptautiskās akcijās Indijā, un vēlas šo pieredzi integrēt arī Latvijā, kā pirmo pilsētu labdarības akcijas norisei izvēloties Jēkabpili. Labdarības akcijā iesaistīsies arī Jēkabpils reģionālā slimnīca, piedāvājot savu infrastruktūru konsultāciju nodrošināšanai un ķirurģisko manipulāciju veikšanai.

Šāda veida akcija Jēkabpilī un arī Latvijā notiks pirmo reizi, kad vienkopus pulcēsies ārsti un medicīnas personāls, lai bez maksas strādātu sabiedrības labā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība un Dr. Kaspars Ūdris saka lielu paldies ikvienam ziedotājam, kas līdz šim ir snieguši atbalstu akcijas norisei.

Informējam, ka vēl joprojām ikviens uzņēmējs vai privātpersona var ziedot:

* zvanot uz ziedojuma tālruni 90006680 (maksa par zvanu 1,42 eiro);
* vai pārskaitot ziedojuma summu uz nodibinājuma "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds" kontu:

Nodibinājums "Jēkabpils slimnīcas atbalsta fonds"
Reģistrācijas nr. 40008199604
Konts: AS DNB banka
Konta Nr. LV25RIKO0002013276462
Ziedojuma mērķis: akcija "Dzīvo vesels"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)