Banner 980x90

Īsi pirms mācību gada sākuma mainīsies direktors Krustpils novada Sūnu pamatskolā

Rīga, 21.aug., LETA. 26.augustā darbu sāks jaunā Krustpils novada Sūnu pamatskolas direktore Inese Ziediņa, nolēmusi novada dome.

Izmaiņas iestādes vadībā notiks, jo līdzšinējā direktore Valda Kalniņa-Vītola izlēmusi pensionēties.

Konkursā uz amatu saņemti septiņi pieteikumi, un par labāko kandidātu izvēlēta Ziediņa. Viņa iestādē strādās arī par pedagoģi.

Publiski pieejamā informācija liecina, ka Ziediņa bijusi Subates pamatskolas direktora vietniece un arī vairāku Ilūkstes novada domes sasaukumu deputāte.

Pirms jaunā mācību gada Krustpils novada vairākās izglītības iestādēs vēl nepieciešami dažādu priekšmetu skolotāji. Vīpes pamatskola aicina pieteikties darbā angļu valodas, latviešu valodas un vizuālās mākslas skolotājus, bet Mežāres pamatskola meklē angļu valodas un pirmsskolas skolotājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)