Banner 980x90

Izsludināta pieteikšanās uz Jēkabpils novada Zasas pagasta pārvaldes vadītāja amatu

Daugavpils, 6.dec., LETA. Jēkabpils novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos uz Jēkabpils novada Zasas pagasta pārvaldes vadītāja amatu, aģentūru LETA informēja vietējā pašvaldībā.

Amata pretendentiem jābūt ar augstāko izglītību, zināšanām par normatīvajiem aktiem, kas reglamentē pašvaldības darbu, un spēja tajos orientēties, spēju strādāt ar lielu informācijas apjomu, labām analītiskajām spējām un komunikācijas prasmi, augstu atbildības sajūta un precizitāti.

Pretendentiem vēlama arī darba pieredze pašvaldības vai valsts darbā, labas datorprasmes, "B" kategorijas autovadītāja apliecība un iespēja jebkurā brīdī atgriezties pie amata pienākumu pildīšanas.

Profesionālās darbības apraksts (CV), motivācijas vēstule, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas pretendentiem līdz 8.decembrim iesniedz Jēkabpils novada pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)