Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz SIA "Jēkabpils ūdens" valdes locekļa amatu

Daugavpils, 24.okt., LETA. Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) kā pašvaldības kapitāla daļu turētāja pārstāvis izsludinājis konkursu uz SIA "Jēkabpils ūdens" valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Amata pretendentiem ir jāatbilst Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma un likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" prasībām, jābūt ar atbilstošām valsts valodas zināšanām, akadēmiskajai augstākajai izglītībai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai sociālajās zinātnēs vai inženierzinātnēs, vismaz viena gada pieredzei vadošā amatā, vēlams valsts, pašvaldību vai privātas kapitālsabiedrības vadībā vai iestādes stratēģiskajā un/vai operatīvajā vadībā, kā arī nevainojamai reputācijai.

Pieteikuma vēstule, nepieciešamie apliecinājumi, dzīves gaitas un darba pieredzes apraksts, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un redzējums par ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstību Jēkabpilī ne vairāk kā 1000 vārdu apjomā, kā arī citi dokumenti, kas apliecina pretendenta atbilstību izvirzītajām prasībām, iesniedzami līdz 13.novembrim Jēkabpils pilsētas pašvaldības Vienas pieturas aģentūrā.

Konkurss izsludināts atbilstoši pašvaldības apstiprinātajam nolikumam par kārtību, kādā izvirzāmi kandidāti valdes locekļu amatiem pašvaldības kapitālsabiedrībās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)