Banner 980x90

Izvērtēs Gārsenes pils pārvaldnieka amata kandidātus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ceturtdien, 26.novembrī Aknīstes novada domes sēdē pašvaldības deputāti plāno uzklausīt Gārsenes pils pārvaldnieka amata kandidātus un izvēlēties piemērotāko no tiem.

Kā aģentūra LETA noskaidroja vietējā pašvaldībā, Aknīstes novada domes izsludinātajam konkursam uz Gārsenes pils pārvaldnieka amatu pieteikušies astoņi pretendenti.

Pils pārvaldniekam vajadzēs izstrādāt un vadīt Gārsenes pils vidēja termiņa attīstības stratēģiju, nodrošināt struktūrvienības darbam piešķirto budžeta līdzekļu lietderīgu izlietojumu, kā arī jāizstrādā ar Gārsenes pils attīstību saistīti projekti, jāpiedalās ar tiem Latvijas un Eiropas Savienības struktūrfondu projektu konkursos un atbalsta gadījumā jānodrošina to realizācija.

Tāpat būs jāvada un jāorganizē bērnu un jauniešu nometnes, Gārsenes dabas taku uzturēšana un labiekārtošana, jāpiedalās tūrisma izstādēs, jāīsteno Gārsenes pils reklāmas un mārketinga pasākumi, jāsadarbojas ar Aknīstes novada kultūras, tūrisma, izglītības un citām iestādēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)