Banner 980x90

Jaungada brīvdienās Jēkabpils novadā izdemolēts skolas pagalms

Jelgava, 3.janv., LETA. Gadumijā izdemolēts Jēkabpils novada Rubeņu pamatskolas pagalms, bet pastrādātais atklāts tikai vakar, aģentūru LETA informēja izglītības iestādes direktore Ināra Kantāne.

Skolas kolektīvam vairāk nodarīti nevis materiālie zaudējumi, bet morālais kaitējums, jo izdemolētajos objektos ieguldīt skolas kolektīva darbs, atklāja Kantāne.

Ļaundari sabojājuši divas egles virtenes un salauzuši dekoratīvo egli, kas veidota no skaidu plāksnēm.

"Egli veidojām telpisku, nokrāsojām, lai katru gadu nebūtu jācērt jauna egle," stāstīja, skolas direktore.

Cietis arī pie skolas izlietotais sols, bet rotaļu laukumā apgāztas šūpoles un kāpnes. Rotaļu laukuma elementi jau tiek nostiprināti to līdzšinējās vietās.

Kantāne atzina, ka līdzīgs vandalisms skolā un arī pagastā nav piedzīvots, lai gan parasti skolas pagalms tiek izrotāts arī citos svētkos. Kad huligāniskās darbības ir pastrādātas, nav zināms, jo izdarīto skolas personāls pamanījis, atgriežoties pēc jaungada brīvdienām.

Notikušo izmeklē policija, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Briede.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)