Banner 980x90

Jēkabpilī iedzīvotājus aicina iesaistīties pašvaldības budžeta izveidē

Daugavpils, 6.okt., LETA. Turpinot Nevalstisko organizāciju (NVO) resursu centra īstenoto projektu, Jēkabpilī tiek veikta aptauja "Palīdzēsim deputātiem sastādīt budžetu!", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Projekta autori uzskata, ka ideja ir visai oriģināla un nebijusi, jo bieži tiek runāts, ka, veidojot pašvaldības budžetu, ne vienmēr tiek ņemti vērā iedzīvotāju ieteikumi - tagad ir šāda iespēja. Aptaujas rezultāti var ietekmēt ne tikai pilsētas, bet arī visu Vidusdaugavas reģionu, norāda aptaujas organizatori.

Aptauja "Palīdzēsim deputātiem sastādīt budžetu!" tiek veikta projektā "Pilsoniskās sabiedrības stiprināšana Vidusdaugavas reģiona nevalstiskajās organizācijās". Aptaujas anketas ir pieejamas Senioru dienas centrā "Kopā būt", Jaunajā ielā 39i, Jēkabpils NVO resursu centrā, Brīvības ielā 45, kā arī centra mājas lapā "www.jekabpilsnvo.lv".

Kā galvenās trīs Jēkabpils pašvaldības budžeta nākamā gada prioritātes pašvaldības deputāti ir apstiprinājuši Eiropas Savienības fondu finansēto projektu realizāciju atbilstoši laika grafikam, pilsētas ielu tīkla kvalitātes uzlabošanu, tai skaitā lietus ūdens novadīšanas sistēmas sakārtošanu, kā arī Jēkabpils dalību "LV100" svinību valsts kopprojektos un "LV100" kultūras pasākumu organizēšanu pilsētā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)