Banner 980x90

Jēkabpilī izstrādās jaunatnes politikas stratēģiju

Daugavpils, 19.okt., LETA. Šodien Jēkabpils pilsētas domes sēdē pašvaldības deputāti pieņēmuši lēmumu par Jēkabpils jaunatnes politikas stratēģijas 2018.- 2024. gadam izstrādes sākšanu.

Dabu pie Jēkabpils pilsētas jaunatnes politikas stratēģijas izstrādes sākts lai nodrošinātu Jēkabpilī darbu ar jaunatni, ievērojot jaunatnes politikas pamatprincipus un valsts jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentus, uzlabotu personu vecumā no 13 līdz 25 gadiem dzīves kvalitāti, sekmētu jauniešu izaugsmi, veicinātu viņu iniciatīvas, darba tikumu un patriotismu.

Jaunatnes politikas stratēģijas izstrāde arī veicinās jauniešu līdzdalību lēmumu pieņemšanā, veicinās aktīvu viņu līdzdalību Jēkabpils pilsētas politiskajā, ekonomiskajā, sociālajā, sporta un kultūras dzīvē, kā arī veicinās jauniešu brīvā laika pavadīšanas iespēju daudzveidību.

Būtiski, ka vietējie jaunieši līdzdarbojas šāda dokumenta izstrādē, iesakot savas idejas pašvaldības jaunatnes politikas vīzijai, prioritātēm vai uzdevumiem, kas ilgtermiņā ietekmēs jauniešu ikdienu un viņu aktivitātes pašvaldībā.

Jaunatnes politikas stratēģijas izstrādei, izveidota darba grupa no desmit cilvēkiem. Darba grupai līdz 2018.gada 1.februārim jāizstrādā jaunatnes politikas stratēģija 2018.- 2024. gadam un jāiesniedz izskatīšanai Sociālo, izglītības, kultūras, sporta un veselības aizsardzības jautājumu komitejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)