Banner 980x90

Jēkabpilī janvārī apzagti un aplaupīti trīs veikali

Rīga, 31.janv., LETA. Šomēnes Jēkabpilī aplaupīts kāds veikals, bet vēl no diviem nozagti kases aparāti, aģentūru LETA informēja Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Šonedēļ, 29.janvārī, ap plkst.15, Pils rajona teritorijā, kad veikalā nebija apmeklētāju, telpās ienācis vīrietis ar aizsegtu seju un, piedraudot pārdevējai ar nazim līdzīgu priekšmetu, lika atdot naudu. Nolaupot vairāk nekā 50 eiro, vīrietis meties bēgt.

Laupītājs runājis latviski, bijis kalsnas miesas būves, ģērbies haki krāsas jakā, džinsa biksēs un melnos sporta apavos.

Savukārt 12. un 16.janvārī no veikaliem Viestura un Dārza ielā nozagti kases aparāti. Katrā kases aparātā bija ap 100 eiro, un īsi pēc noziegumu izdarīšanas tie atrasti iztukšoti. Arī šie nodarījumi pastrādāti veikalu darba laikā.

Pašlaik policija pārbauda, vai visi šie gadījumi ir savstarpēji saistīti, par notikušo sākti kriminālprocesi. Likumsargi lūdz atsauktie notikumu aculieciniekus, zvanot pa tālruni 110.

Policijā arī uzsvēra, ka tirdzniecības vietās, kur tiek glabātas materiālas vērtības un finanšu līdzekļi, nozīmīga ir kvalitatīva video novērošanas sistēma, tāpat tirdzniecības vietas nepieciešams aprīkot ar signalizāciju, kas nepieciešamības gadījumā policijai dod iespēju operatīvi atklāt noziedzīgus nodarījumus un aizturēt aizdomās turētās personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)