Banner 980x90

Jēkabpilī no Daugavas ledus nocelti seši bērni

Daugavpils, 7.febr., LETA. Kopš 1.februāra, kad tika izdots pašvaldības rīkojums par aizliegumu atrasties uz Daugavas ledus Jēkabpils pilsētas administratīvajā teritorijā, no tā ir nocelti seši bērni, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis, uz ledus bērni ir kāpuši lielākoties pa vienam vai pa diviem dažādos laikos, daži intereses dzīti pastaigāties pa Daugavas ledu, citi, lai uzņemtu selfiju. Visi aizlieguma pārkāpēji bijuši vecumā līdz 14 vadiem.

Ieraugot pārkāpējus, pašvaldības policijas darbinieki viņus uzrunājuši un aicinājuši kāpt nost no ledus, paši uz tā nekāpjot, lai neradītu papildus apdraudējumu.

Materiāli par visiem šiem gadījumiem nosūtīti pašvaldības Administratīvajai komisijai audzinoša rakstura līdzekļu piemērošanai.

Lai arī ledus upē vizuāli var šķist drošs, vietumis straumes ietekmē tas var kļūt arī nedrošs un bīstams, norādīja Surkulis.

Rīkojamu, kurš nosakot, ka no 2018.gada 1.februāra līdz ledus izkušanai aizliegts atrasties uz Daugavas ledus Jēkabpils pilsētas administratīvajā teritorijā, Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis izdeva mēneša sākumā

Rīkojums izdots, jo atrašanās uz Daugavas ledus ir bīstama.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina iedzīvotājus neriskējiet ar savu dzīvību un nekāpt uz Daugavas ledus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)