Banner 980x90

Jēkabpilī no piedūmota dzīvokļa izglābts cilvēks

Rīga, 24.jūl., LETA. Nedēļas nogalē Jēkabpilī no piedūmota dzīvokļa izglābts cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD sestdien saņēmis izsaukumu, ka Auseklīša ielā piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī jūtams sadūmojums. Dzīvoklī dedzis dīvāns viena kvadrātmetra platībā. Ar izbīdāmo kāpņu palīdzību, ugunsdzēsēji no piedūmotā dzīvokļa izglāba cilvēku.

Savukārt naktī uz svētdienu ugunsdzēsēji steidzās uz Vecpiebalgas novada Kaives pagastu, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka 150 kvadrātmetru platībā deg vienstāvu dzīvojamā māja un tai ir iebrucis jumts. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem kuros dega atkritumi, sausā zāle, divi koki, meža zemsedze, dīvāns, gulta, elektrības instalācija, elektriskā plīts, četras vieglās automašīnas, traktors, dzīvojamās mājas ārsiena, pirts, dārza māja, divas dzīvojamās mājas, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Nedēļas nogalē VUGD kopumā saņēma 107 izsaukumus - 44 uz ugunsgrēku dzēšanu, 45 uz glābšanas darbiem, bet 18 izsaukumi bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)