Banner 980x90

Jēkabpilī no rītdienas būs aizliegts atrasties uz ūdenstilpju ledus

Rīga, 30.nov., LETA. Saskaņā ar Jēkabpils pašvaldības izpilddirektora Guntara Goguļa piektdienas rīkojumu no sestdienas, 1.decembra, būs aizliegts atrasties uz pilsētas ūdenstilpju ledus.

Rīkojums paredz aizliegumu atrasties uz pilsētas administratīvajā teritorijā publiskās vietās esošajām ūdenstilpnēm. Rīkojumā teikts, ka, ņemot vērā laika apstākļus, faktisko ledus stāvokli un meteoroloģiskās prognozes, no 1.decembra līdz ledus izkušanai aizliegts atrasties uz Daugavas, Dzirnavu dīķa, Radžu ūdenskrātuves un Kena parka dīķa.

Iepriekš šādu aizliegumu noteikusi Rīgas dome.

Atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa normām par prasības neievērošanu tiek izteikts brīdinājums vai uzlikts naudas sodu līdz 70 eiro. Savukārt, cilvēkiem, kas aizlieguma laikā uz ledus atradīsies alkohola reibumā, draud sods no 15 līdz 100 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)