Banner 980x90

Jēkabpilī norisināsies "Vakanču gadatirgus"

Daugavpils, 23.febr., LETA. 24.martā plkst.10 Jēkabpils Tautas namā norisināsies nu jau trešais "Vakanču gadatirgus", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Pasākuma gaitā darba devēji no Jēkabpils un apkārtējiem novadiem piedāvās brīvās vakances un prakses vietas savos uzņēmumos, savukārt darba meklētājiem būs iespēja iepazīties ar pieejamām vakancēm pilsētā un tās apkaimē. Ikviens interesents varēs iegūt informāciju par profesionālās pilnveides iespējām Jēkabpilī.

"Vakanču gadatirgus" tiek organizēts Jēkabpils pilsētas pašvaldībai sadarbojoties ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Jēkabpils filiāli, tādējādi veicinot nodarbinātību un iedzīvotāju profesionālo pilnveidi Jēkabpilī un tuvākajā apkārtnē.

NVA stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem pakalpojumiem, savukārt darba ņēmēji - par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā, Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs.

Karjeras konsultanti darba meklētājiem sniegs ieteikumus CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, padomus, kā sagatavoties darba intervijai, kā arī konsultēs par profesionālo piemērotību. Tāpat darba meklētāji varēs klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem un piedalīties darba intervijās.

Dalība "Vakanču gadatirgū" gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)