Banner 980x90

Jēkabpilī notiks seminārs par aktualitātēm augu aizsardzības līdzekļu izmantošanā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 9.februārī, Jēkabpilī, Bebru ielā 108, plkst.10.00 notiks Valsts augu aizsardzības dienesta (VAAD) rīkots bezmaksas seminārs, kurā informēs par integrēto augu aizsardzību.

Seminārā VAAD speciālisti stāstīs par integrētās augu audzēšanas ieviešanas aktualitātēm, mēslošanas līdzekļu lietošanas prasībām, lauka monitoringu, graudaugu, rapša un lauka pupu slimību un kaitēkļu atpazīšanu uz lauka un to ierobežošanas pasākumiem.

Plānots, ka līdzīgi pasākumi Latvijas reģionos notiks arī turpmāk - 11.februārī plkst.10 Kocēnu kultūras namā, 15.februārī plkst.10 Limbažu novada pašvaldības zālē, Rīgas ielā 16, 16.februārī plkst.10.30 Kuldīgas bibliotēkā, 1.martā plkst.10 Priekuļos, Dārza ielā 12, 23.martā plkst.10 Durbes kultūras namā.

Kā norāda VAAD, saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem "Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas, uzglabāšanas un marķēšanas prasības un kontroles kārtība" integrētās augu aizsardzības vispārīgie principi un prasības obligātas visiem profesionālajiem augu aizsardzības līdzekļu lietotājiem, kā arī personām, kurām nav apliecības otrās reģistrācijas klases augu aizsardzības līdzekļu iegādei un lietošanai, bet kuras izmanto sniegtos pakalpojumus augu aizsardzības jomā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)