Banner 980x90

Jēkabpilī pakāpeniski sākas apkures sezona

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv
SIA "Jēkabpils siltums" šonedēļ ir sākusi apkures pieslēgšanu pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēm, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Kā informē SIA "Jēkabpils siltums" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko, kopš pirmdienas, 26.septembra, apkure ir pieslēgta pirmsskolas izglītības iestādēm "Auseklītis" un "Kāpēcītis", kā arī A.Žilinska Jēkabpils Mūzikas skolai, bet kopš 27.septembra - pirmsskolas izglītības iestādēm "Zvaniņš" un "Zvaigznīte". Šonedēļ apkure tiks pieslēgta arī Jēkabpils pamatskolas ēkai.

Līdz šim brīdim nevienā no daudzdzīvokļu ēkām, kurām siltumenerģijas padevi nodrošina "Jēkabpils siltums", apkure nav sākta, jo gan sezonas sākumu, gan arī to, kad apkure tiek pārtraukta, nosaka katrā dzīvojamā mājā tās īpašnieki ar vairākuma lēmumu. Lēmums jāpaziņo nama apsaimniekotājam, lai veiktu tehniskas darbības apkures sākšanai, norādīja Karpenko.

Arī no privatizējamās "JK Namu pārvalde" pagaidām nav saņemts lūgums pieslēgt apkuri kādai no namu pārvaldes pārziņā esošajām daudzdzīvokļu ēkām, piebilda Jēkabpils siltumapgādes uzņēmuma vadītājs.

Uz apkures sezonas sākumu SIA "Jēkabpils siltums" klientu parāds par siltumenerģijas piegādi uzņēmumam ir vairāk nekā 2 034 000 eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)