Banner 980x90

Jēkabpilī pamatīgi iereibis autovadītājs ar 400 eiro mēģinājis piekukuļot policistu

Daugavpils, 18.apr., LETA. Jēkabpilī policijas darbinieki aizturējuši pamatīgi iereibušu autovadītāju, kurš piedāvājis 400 eiro kukuli, lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece, kāds 1992.gadā dzimis automašīnas "Audi A6" vadītājs, kurš pie spēkrata stūres bija sēdies 3,51 promiles alkohola reibumā, piedāvājis policijas darbiniekiem 400 eiro kukuli, lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Otrs kukuļdevējs pieķerts Bauskas novadā, Codes pagastā. 1959.gadā dzimušais vīrietis vadīja smago automašīnu "Volvo FH" apdzīvotā vietā ar ātrumu 73 kilometri stundā, pie atļautā ātruma - 50 kilometri stundā. Lai netiktu saukts pie atbildības likumā noteiktā kārtībā, autovadītājs policistiem piedāvāja 20 eiro kukuli.

Pret abiem autovadītājiem sākti kriminālprocesi.

Kopš gada sākuma Zemgales reģionā par kukuļdošanu policisti aizturējuši jau 24 autovadītājus.

Zemgalē pamatīgi iereibis autovadītājs ar 400 eiro mēģinājis piekukuļot policistu

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)