Banner 980x90

Jēkabpilī par 15 201 eiro ierīkotas jaunas tirdzniecības nojumes

Jelgava, 17.aug., LETA. Jēkabpilī pabeigta tirdzniecības nojumju būvniecība Rīgas ielā, kas izmaksājusi 15 201 eiro, aģentūra LETA uzzināja Jēkabpils pašvaldībā.

Kopumā izbūvētas astoņas tirgus nojumes, kurās katrā būs vieta diviem tirgotājiem.

Domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības un attīstības jautājumos Andris Rutko (S) stāstīja, ka tirdzniecības vietu labiekārtošana šajā teritorijā esot bijusi nepieciešama jau sen. Viņš teica, ka nākotnē šī teritorija būs pieejama pilsētniekiem un apkārtējo novadu iedzīvotājiem. Tajā labiekārtotā vidē būs iespējums tirgot un iegādāties vietējās mājsaimniecībās audzētus un ražotus produktus.

Lai uzlabotu tirgotāju ērtības, tuvākajā teritorijā pie tirdzniecības vietām Rīgas ielā tiks novietots moduļtipa labierīcību konteiners. Piesaistot projektu finansējumu, nākotnē plānots turpināt attīstīt tirdzniecības vietu - labiekārtot teritoriju un papildināt to ar jaunām nojumēm.

Tirdzniecības vietas labiekārtošanas darbus veica SIA "Ošukalns celtniecība". Kopējās izmaksas ar pievienotās vērtības nodokli ir 15 201 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)