Banner 980x90

Jēkabpilī par 258 000 eiro pārbūvēs Kena parku

Daugavpils, 22.marts, LETA. Jēkabpilī sākusies Kena parka pārbūve, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Būvdarbu gaitā tiks demontēta vecā estrāde, atlieti jauni estrādes pamati, uzstādīts estrādes karkass, sienas, jumts un segums, veikti iekšējie apdares darbi, ievilkti ārējie elektrotīkli un uzstādīts apgaismojums.

Darbu gaitā tiks ierīkota arī lietus kanalizācija, labiekārtota parka teritorija, izgatavoti un uzstādīti soli, uzstādīta metāla kulise un afišu stends, izbūvēts betona bruģakmens segums, ieklātas granīta plāksnes, izveidoti dekoratīvie stādījumi, atjaunots zālājs un iestādīti kokaugi.

Būvdarbus izpildīs ir SIA "Erbauer group", tos uzraudzīs būvuzraugs SIA "LA Konsultants".

Būvdarbu kopējā summa ir 258 530 eiro, tos plānots pabeigt līdz 15.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)