Banner 980x90

Jēkabpilī par 428 000 eiro izbūvēs apvedceļu un demontēs gaisa tiltu

Daugavpils, 2.jūn., LETA. Lai nodrošinātu satiksmes dalībnieku drošību, Jēkabpilī satiksmei ir slēgts Neretas ielas gaisa pārvads, sākta tā demontāža, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Aprīļa sākumā SIA "Jēkabpils pakalpojumi" sāka apvedceļa izbūvi no Zaļās ielas līdz pilsētas robežai. Šis ceļa posms ir pilsētas īpašumā esošs tranzīta ielas posms, kura uzturēšana tiek finansēta no valsts autoceļu tīkla finansējumam paredzētajiem līdzekļiem.

Patlaban ir izveidots sešus metrus plats asfaltēts apbraucamais ceļš, kas kalpos kā pagaidu risinājums, kamēr tuvākajos divos gados notiks satiksmes mezgla rekonstrukcija.

Apvedceļa izbūves un gaisa tilta demontāžas izmaksas, tai skaitā projektēšana un būvuzraudzība, ir 428 453 eiro ar pievienotās vērtības nodokli, no kuriem 299 917 eiro (70%) ir VAS "Latvijas Valsts ceļi" līdzfinansējums.

Satiksmes mezgla rekonstrukcijas projekts Jēkabpilī tiek īstenots ES projektu programmas "Izaugsme un nodarbinātība" pasākumā "Nacionālas nozīmes attīstības centru integrēšana TEN-T tīklā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)